Dankwoord van Wil

Beste Caravanvrienden,
Wij willen jullie graag bedanken voor de ingesproken wensen ter gelegenheid van ons 50-jarig huwelijk. De ingesproken wensen zijn door onze zoons verzameld en op onze trouwdag via een beamer vertoond, geweldig leuk.
In verband met de corona hebben we de gereserveerde dingen met kinderen en kleinkinderen moeten annuleren helaas.
Het enige dat nog overbleef was een etentje (op gepaste afstand) en wat gebeurt er: Rutte zegt dat de horeca 14 oktober om 22.00 uur voor 4 weken moet sluiten. Jullie raden het al, onze trouwdag is de 15e.
Maar wij zijn niet voor één gat te vangen, we wonen aan de grens dus de 14e naar Duitsland en aldaar een tafel voor 10 personen besproken.
Wat schertst onze verbazing op 15 oktober om 08.00 uur ‘s morgens: een grote ansichtkaart met prachtige foto’s van de kleinkinderen staat voor de deur met middenin de mededeling: om 12 uur klaarstaan met koffertje, pyjama en feestjurkje erin.
Uiteindelijk kwamen we met ons tienen in het hotel Sallandse Heuvelrug, geweldig hebben we het daar gehad en het restaurant in het hotel was geopend, dus ook lekker gegeten. (Kinderen hadden locatie in Duitsland afgemeld).
Al met al dus toch een leuke trouwdag gehad.
We hebben begrepen dat Wil Baas nogal druk is geweest met de filmopnames: dank Wil.

Harry & Wil Keuter-Vincent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *