Elddis

Elddis produceerde in 1964 haar eerste prototypes en vanaf dat moment staat zij garant voor kwaliteit. Elddis heeft dus een lange geschiedenis in het bouwen van caravans.

In de afgelopen vijf decennia heeft zij een reputatie opgebouwd voor de productie van bekroonde, betaalbare caravans en campers met een sterk en wijdverbreid netwerk van dealers. Elddis caravans worden geproduceerd in een grote, moderne productie-fabriek in Consett, County Durham.

Het bedrijf produceert een scala aan populaire caravans en campers inclusief de Elddis Autoquest – ‘The best value camper van Groot-BrittanniĆ«’.

Elddis biedt een 3-jarige fabrieksgarantie en 10 jaar tegen vocht en/of inregenen.

Trotse eigenaars van een Elddis of andere Britse caravan kunnen lid worden van de Nederlandse Club voor Britse Caravans, v/h Elddis Caravan Club Nederland of The Elddis Owners Club. Deze Engelse club, opgericht in 1973, organiseert ongeveer 70 rally’s per jaar en onderhoudt nauwe banden met hun Europese tegenhanger, de Nederlandse Club voor Britse Caravans.

Wilt u (nog) meer informatie, nieuws, geruchten en discussies over Britse caravans, dan kunt u kijken op http://www.caravantimes.co.uk