Overzicht alle weekenden met activiteiten

JaarDataELDDIS- NCvBC weekenden en de aktiviteitenPlaatsActiviteit
199901-meiOprichtingsdatum  
Camping ” De Wije Werelt”Otterlo 
20008-10 aprilCamping ” De Wije Werelt”OtterloKennismakings weekend
29 sept-1 okt.Camping  ” ‘t Vosseveld”Helden-EgchelSchutters van de schutterij vertellen over hun wapens. Stadswandeling door Roermond en door de Peel. Wijnproeven bij een wijnboer.
20016-8 aprilRecreatieoord  “De VergardeErichem?
27-29 sept.Camping  ” De Heygraaf “Woudenberg?
20025-7 aprilCamping  “De Oude Molen “GroesbeekBezoek aan het Africa museum.
8-13 aprilCamping “Sud” Attert BelgiëAttert    Kleinere groep ledenBezoek aan een Bijbelmuseum
27-29 sept.Recreatiehof  ” ‘t Stien ‘n Boer”HaaksbergenOnderling wedstrijd klootschieten. APK-keuring voor de caravan door C. Olie. Met een stoomtreintje naar het zoutgebied van Boekelo en een spoorweg museum.
20034-6 aprilCamping  “Schoonbron”Schin op GeulBezoek aan themapark Mondo Verde. Naar een glasblazerij in Vaals of  een steenkolenmijn in Valkenburg.
26-29 sept.Zilverberkpark Buitenplaats GernerDalfsenBezoek aan een meelmolen in Dalfsen,  Jeu de Boules toernooi.
20041-3 AprilCamping  ” Wedderbergen”WeddeRondleiding door Bourtange en kaarsen verven, of boogschieten en speer- werpen. Bezoek aan een Struisvogelfarm in Vlagtwedde.
24-26 sept.Camping ” De Nolle”VlissingenEen lange wandeling langs de haven en op de boulevard van Vlissingen. Bezoek aan een brandweer- en een zijdemuseum.
22-27 sept. Rally in Engeland 7 equipesBishop AucklandMet  Britse Elddis CC op een sportveld. Beamish openlucht museum. Bezoek aan de Elddis fabriek in Consett
20058-10 aprilCamping  ” De Maasterp”AppelternTupperware party.  Boottocht met de Herog Jan II over de “Gouden Ham”
30 sept.-2 okt.Camping ” De Woudhoeve”Egmond a/d HoefBezoek Karsten tenten in Hoorn. Bezoek aan een parfumflesjes museum in Winkel. Rondleiding door Alkmaar en bezoek aan fa: Weel.
20067-9 aprilCamping ” Vreehorst”WinterswijkBezoek aan openluchtmuseum “Erven Kots” in Lievelde, met een bierbrouwerij en een Saksische herberg. Stadswandeling in Vreden, Duitsland
29 sept.-1 okt.Camping ” Delftse Hout”DelftStadswandeling in Delft en bezoek aan de Porceleyne Fles.
200713-15 aprilCamping ” Biesbosch Marina”DrimmelenBoottocht door de Biesbosch. Een stadswandeling in Geertruidenberg.
28-30 sept.RCN Camping ” De Roggeberg”AppelschaFilm over het Drents-Friese Wold. Bezoek aan gevangenis museum Veenendaal. Bijwonen eindejaarsfeest van de camping met Cabaret in dialect.
20084-6 aprilCamping ” De Thijmse Berg”RhenenBezoek aan het tabaks museum of aan het stuw- en sluizencomplex op het eiland van Maurik.
26-28 sept.Camping ” De Woensberg”HuizenRondleiding is de stad Naarden en de Vestigings wallen. Bezoek aan het Arsenaal met de zaak van Jan des Bouvries
20093-5 aprilCamping ” De Duindoorn”IJmuidenAvondwandeling naar de Semafoon. Rondleiding door Henk Tol naar bunkers en het binnenmeer. Boottocht naar en excursie op het Fort eiland en rondvaart door de havens.
25-27 sept.Camping ” De Koornmolen”ZevenhuizenRondleiding door Gouda.  T.g.v. het 10-jarig bestaan een gezellige avond met muziek.
20109-11 aprilMini-camping ” De Peel”AstenMet de “Peelexpres” een rit door de Peel.  Bezoek aan het klokken museum. ANWB instructie over het beladen van de caravan.
25 mei- 30 juniRally in  Engeland  14 equipesZuid-West EngelandCampings van de Caravan Club,   Kent,  Sussex, Somerset, Devon en Cornwall.
24-26 sept.Camping ” Dianaheide”AmenBezoek aan kamp en expositie Westerbork. Een knipselkunst museum en het oudheidsmuseum “De Ar”
20118-10 aprilCamping ” De Papillon”DenekampAntwoordspel met petjes. Boerengolf te Denekamp. Optreden Ootmarsumse boerendanser.
23-25 sept.Camping ” Koningshof”RijnsburgEen korte reanimatie cursus door Fred Baas, Bezoek aan een Stalhouderij met oude uitvaartkoetsen. Bezoek aan Katwijk. Optreden shantykoor “De krakende Sluisdeuren”
201213-15 aprilCamping ” Maasduinen”BelfeldMuzikale avond met klarinetspel, buikdanseressen en accoordeonisten. Mogelijkheid tot bezoek van de Floriade.
26 mei – 30 juniRally in EngelandMidden EngelandCampings van de Caravan Club.   Lake district,  Yorkshire,  Midlands.
28-30 sept.Camping “Vogelenzang”VogelenzangRolling Koffie. Rondleiding door de hofjes van Haarlem. Haarlemmer olie.
20135-7 aprilCamping “Droompark De Zanding”OtterloLezing door een jachtopziener over het bos. Bezoek aan de Hoge Veluwe en het Kröller-Muller museum.
20 mei – 6  juniRally Passau – Wenen  7 equipesOostenrijkCampings langs de Donau.  Veel narigheid door de hoge waterstand en regen.
20-22 sept.Camping “t’ Weergors”HellevoetsluisMet een autobus naar de 1e en 2e maasvlakte en het container overslagbedrijf  ECT. Bezoek aan de Haringvlietsluizen.  Bowling competitie in Hellevoetsluis
201411-13 aprilCamping ” De Watersnip”PettenBezoek aan Polder tuin “klein keukenhof” in Anna Paulowna. Rondleiding bij een bloembollen teelt firma.  Bezoek Broekerveiling.  Optreden Pettummer zangkoor.
19-21 sept.Camping ” Blauwe Meer”Lommel, BelgiëMuzikale opening aan het meer. Met een afgehuurd treinstel naar Lier, rondleiding  en boottocht. Catwalk in Belgische kleding. Gezellige avond met een accordeon orkest.
201510-12 aprilCamping “Nederrijkswald”Berg en DalViering 15-jarig bestaan, Elddis paraplui. Bezoek aan Bevrijdings museum Groesbeek met lunch. Dansavond met een geweldig Jazzorkest.
18-20 sept.Camping Landal “Esonstad”AnjumBezoek Bonifacius kapel in Dokkum.  In Leeuwarden de Oldenhove toren, een authentiek grutterswinkeltje museum en de Boomsma distilleerderij.
20168-10 aprilCamping “De Witte berg “OotmarsumEen verteller verhaalt over de streek van Ootmarsum. Een rit door het Twentse landschap met 3 huifkarren. Een gezellige spel avond met vragen op beeld.
16-18 sept.Camping ” De Krakeling” ZeistEen avondrondvaart door de grachten van Amersfoort. Bezoek aan het Nationaal Legermuseum in Soesterberg.
20177-9 aprilCamping ” ‘t Hop”WijckelBezoek aan het Wouda Stoomgemaal in Lemmer. In Workum bezoek aan plaatselijke kunstenaars.
15-17 sept.Camping “De Krabbenplaat”BrielleRondleiding door Brielle of een rondvaart over de Brielse Maas. Door veel regenval was bij vertrek een tractor welkom.
20186-8 aprilCamping “De Paasheuvel”VierhoutenWandeling in Elburg cq bezoek Regio Museum
20-22 sept.Camping “De Watertoren”LandgraafBezoek aan Museum voor Design of de Historie van de mijnen.
201912-14 aprilCamping “Blauw”St. NicolaasgaAvond met diavoorstelling weekenden, Rondvaart over de Friese meren
20-22 sept.Camping “Landgoed De WildertBosschenhoofdBezoek aan een Aarbeien farm met High Tea, bezoek Baseliek Oudenbosch
202018-20 sept.Camping “De Bonte Kraai”RaamsdonkDoor Corona beperkingen geen activiteiten, wel een gezamenlijk buffet
202117 -19 sept.Camping “De Duindoorn “IJmuidenBezoek aan het Forteiland en een rondvaart door de haven en langs de sluizen. Wandeling door de duinen vol met oude bunkers.
2022 8 -10 aprilCamping ” Kampeerhoevebussloo”
Wilp Rondleiding door Deventer,
16-18 septCamping “Essenhoeve”CadzandMannen aan de kook, Rondleiding Sluis, Boerengolf met uitgebreide lunch.
202314-16 aprilCamping “de Speeltol”DrongelenTaichi voor beginners, Rondvaart de Dieze met gids en bezoek Jheronimus Bosch Art Center Den Bosch

One thought on “Overzicht alle weekenden met activiteiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *